CBO

Citire zilnică pentru copii

Dorești să cunoști mai multe despre Dumnezeu? Citește sau ascultă un scurt pasaj din Biblie în fiecare zi. Înregistrează-te și selectează unul dintre planuri.

Dumnezeu mi-e îndeajuns
Dumnezeu - Creator, Minunat, Neschimbător, Sfânt și Drept. Începe această lectură zilnică pentru a-L descoperi pe Dumnezeu și a te convinge că El este tot de ce ai nevoie - îndeajuns!
30 zile
ușor
Isus, cel Minunat!
Ai fost minunat(ă)! Poate că ai auzit această afirmație de la părinți sau profesori. Dar în sinea ta știi că nu ești întotdeauna minunat(ă). Știai că Domnul Isus este numit Cel Minunat? Ce înseamnă „Cel Minunat”? Dar mai presus de toate, de ce este numit Isus, Cel minunat? Află răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele citind acest set de meditații!
30 zile
ușor
Doamne Isuse, învață-ne să ne rugăm!
Ucenicii au cerut Domnului Isus să îi învețe cum să se roage. El le-a răspuns, „Când vă rugați să spuneți: «Tatăl nostru care ești în ceruri…»” El le-a dat și multe alte indicații cum să înalțe rugăciuni care să fie după voia Domnului și care să primească un răspuns. Acest plan de lectură te ajută pas cu pas să înveți de la Domnul Isus cum să te rogi.
30 zile
ușor
Meditații la Psalmi (1 - 30)
Psalmii cuprind rugăciuni, cântări de laudă, cântări de dedicare ce ne aduc mai aproape de Dumnezeu și de Cuvântul care este viu și lucrător. Citește zilnic și meditează la Psalmi! Vei descoperi bucuria și desfătarea ce izvorăște din părtășia cu Dumnezeu.
30 zile
pentru clasa 5
Meditații - Proverbe
Proverbele sunt învățături ce ne ajută învățăm înțelepciunea și să ne fim pregătiți să trăim o viața frumoasă pentru gloria lui Dumnezeu. Citește aceste meditații pentru a aduna aceste perle a înțelepciunii în inima ta.
30 zile
mediu
Duhul Sfânt - ca un porumbel.
Eu cred că Duhul Sfânt este ca un porumbel. El este Dumnezeu! Poți învăța mai multe lucruri despre Dumnezeu Duhul Sfânt citind în fiecare zi Cursul Biblic online și căutând în Biblie versetele menționate.
30 zile
ușor
Meditații la Psalmi (31 - 60)
Psalmii cuprind rugăciuni, cântări de laudă, cântări de dedicare ce ne aduc mai aproape de Dumnezeu și de Cuvântul care este viu și lucrător. Citește zilnic și meditează la Psalmi! Vei descoperi bucuria și desfătarea ce izvorăște din părtășia cu Dumnezeu.
30 zile
pentru clasa 5
Isus a murit pentru mine
Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu! Află mai multe despre Dumnezeu Fiul căutând în fiecare zi versetele în Biblie și citind în fiecare zi din Cursul Biblic online.
30 zile
ușor
Promisiunile lui Dumnezeu
Biblia este plină de promisiunile lui Dumnezeu. Aceste promisiuni ne reasigură de grija Lui, ne inspiră și ne împrospătează. Dumnezeu nu ne dezamăgește niciodată. Putem avea încredere deplină în El. Mă rog ca Domnul să te binecuvânteze în timp ce explorezi aceste minunate promisiuni.
30 zile
mediu
Cuvântul lui Dumnezeu
Cuvântul lui Dumnezeu este cu adevărat puternic! Află mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu căutând în fiecare zi versetele în Biblia ta și citind în fiecare zi Cursul Biblic online.
30 zile
ușor
Arborele lui Isai
Dragă familie, sărbători fericite! Acest material devoțional a fost scris cu speranța că vă va ajuta în timp ce, alături de copiii dumneavoastră, vă îndreptați atenția asupra Domnului Isus pe parcursul acestor sărbători.
25 zile
ușor
Mulțumirea
Dumnezeu face multe lucruri pentru noi. Ne dăruiește ce avem nevoie pentru viața aceasta. Ne învață cum să Îi fim plăcuți. Ne disciplinează atunci când pășim pe cărări greșite. Ne iubește și ne demonstrează aceasta prin lucrurile mari și mici pe care le face pentru noi. De multe ori suntem copleșiți de bunătatea Lui față de noi, iar lucrul acesta ne îndeamnă, ne determină să facem și noi ceva pentru El. Mulțumirea noastră Îl proslăvește pe Dumnezeu.
30 zile
mediu
Roada Duhului Sfânt - Dragostea
Dragostea este roada Duhului Sfânt și El ne va ajuta să facem ce este bine chiar și față de cei care nu ne iubesc.
10 zile
ușor

CBO

Folosești un browser învechit, ce nu poate afișa site-ul în mod corespunzător.

Te rugăm, folosește un alt browser.