CBO

Informații pentru părinți

Aceste cursuri sunt organizate de AMEC Romania

INFORMAȚII PENTRU PĂRINȚI

CBO (Curs Biblic Online) este un site creştin pentru copii. Site-ul nu aparţine niciunui cult. În reţeaua internaţională de site-uri, CBO (cursbiblic.pentrucopii.net) este locul unde copiii pot să afle mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu şi cum se aplică acesta la viaţa lor, pot să se joace jocuri, să-şi spună opinia şi să interacţioneze cu „Ghizi“ special instruiţi, care să-i ajute cu îndrumări din Cuvântul lui Dumnezeu în mod personal şi fără să li se impună nimic. Toţi ghizii sunt atent aleşi înainte de a li se permite să participe.

CBO crede în puterea Cuvântului lui Dumnezeu, şi noi îi îndemnăm atât pe copii cât şi pe părinţi să folosească acest site şi să se bucure de el.

Accesul părinţilor la CBO

Scopul nostru este să-i ajutăm pe părinţi să aibă pentru copiii lor un site sigur şi distractiv, şi ei să aibă toată încrederea să-şi lase copiii să navigheze pe acest site. Părinţii sunt invitaţi să caute pe CBO şi să vadă ei înşişi că CBO este un loc în care copiii pot să înveţe despre Dumnezeu şi în acelaşi timp să se joace într-un mediu sigur.

Acces pentru părinți

După introducerea adresei tale de e-mail, îți vom expedia un link ascuns unde poți vedea conținutul tuturor cursurilor. Adresa ta de e-mail nu va fi salvată și nu vei mai primi alte informații.

CBO

Folosești un browser învechit, ce nu poate afișa site-ul în mod corespunzător.

Te rugăm, folosește un alt browser.