CBO

Ghizi și administratori

Aceste cursuri sunt organizate de AMEC Romania
claire
administrator
Sunt din Irlanda de Nord, dar locuiesc în România de mulți ani. Cred că este extraordinar când cineva vrea să învețe mai multe despre Dumnezeu. La Cursul Biblic Online vrem să ajutăm pe fiecare copil și adolescent să învețe mai multe despre Dumnezeu prin citirea Bibliei, prin diferite activități și comunicând cu ghidul. Vom continua să adăugăm conținut nou, ca să găsești mereu lucruri interesante.
Ionuț
administrator
În anul 2000 am recunoscut că sunt păcătos și că am nevoie de Dumnezeu în fiecare zi. De atunci, caut să trăiesc pentru EL. Din 2009 am început să spun și copiilor despre El și ceea ce poate face în viața lor.
Natasha
administrator
Când eram copil îmi plăcea să primesc lecțiile Biblice AMEC prin poștă. Câțiva ani mai târziu Domnul a făcut din Cursul Biblic prin Corespondență AMEC slujirea mea. Îmi place să comunic cu copiii de la cursul biblic.
Carmen
ghid
Am crescut într-o familie creștină. Tatăl meu este cel care m-a condus la Domnul Isus la 12 ani. Am frecventat Școala Duminicală si am fost fascinată de lecțiile frumoase despre Domnul Isus!
Cristina
ghid
Cuvântul lui Dumnezeu a fost sădit în inima mea când eram copil, prin intermediul Cursului Biblic prin Corespondență de la AMEC. Este o mare oportunitate și bucurie să pot ajuta copiii să cunoască adevărurile Scripturii prin intermediul Cursului Biblic online.
Mădălina
ghid
Cursul Biblic prin Corespondență m-a ajutat să înțeleg mai bine cum să îl iubesc pe Dumnezeu în fiecare zi. La vârsta de 7 ani am hotărât că vreau ca întreaga mea viață să o trăiesc în ascultare de El. Încă de atunci, dorința mea a fost ca fiecare copil să ajungă să-L cunoască personal pe Dumnezeu.
Violeta
ghid
La 10 ani am început să fac Cursul Biblic prin Corespondență! Îmi plăcea să studiez și să răspund la întrebări din lecții! Atunci am hotărât, cînd voi crește mare să ajut pe alți copii să participe și ei la acest Curs Biblic!

CBO

Folosești un browser învechit, ce nu poate afișa site-ul în mod corespunzător.

Te rugăm, folosește un alt browser.